Archive for juni, 2010

De eerste indruk telt

Binnen 2 seconde krijgt iemand gevoelsmatig een eerste indruk. Deze eerste indruk is van grote invloed op de vervolghandelingen en wordt voornamelijk beïnvloed door het visuele aspect. Een tweede kans voor een eerste indruk is helaas niet mogelijk.

Lees meer..

Aanleverspecificaties

Bestel- en aanleverinformatie voor Roll-Up systemen Het aanleveren van de uit te printen bestanden kan op verschillende manieren: Volledig opgemaakt In een PDF-bestand (certified PDF) 10, 25, 50 of 100 % van het uiteindelijke formaat Geen snijwit en/of paskruizen Beeldmateriaal dient op het printformaat een resolutie te hebben van 75 tot 100 dpi Indien wij […]

Lees meer..

Verkoopvoorwaarden

Algemene Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid  1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Showprint B.V. Zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze Algemene Verkoopvoorwaarden (hierna: Voorwaarden) van toepassing. Deze Voorwaarden zijn via internet te raadplegen, zie: Showprint B.V  1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in […]

Lees meer..

Buitenreclame

ShowPrint  levert duurzame, Full colour geprinte spandoeken.Met een prachtig spandoek in een mooi aluminium frame geeft u uw pand een eigentijdse en moderne uitstraling.

Lees meer..

Posterclicklijsten

Fraaie, stevige kliklijsten. De hoeken gaan niet openstaan. De lijst kunt u vele malen open- en dicht doen zonder dat de veren eruit springen.

Lees meer..

POP-UP Presentatiebalie

De ideale presentatiebalie, licht in gewicht, in enkele minuten opgebouwd en voorzien van schappen aan de binnenzijde.

Lees meer..

Pop-up presentatiewand

Met deze Pop-Up wand is elke presentatie een eyecatcher op beurzen, congressen of andere bedrijfspresentaties.

Lees meer..

Folder Display

Hoogwaardig materiaal gebruik (aluminium) in combinatie met een fraaie vormgeving en afwerking maken dit model populair. De houder is aan beide zijden te gebruiken.

Lees meer..

Meer Business Utrecht.

Showprint heeft diverse banners en presentatie materiaal geleverd, als sponsor voor de kick off van het Meer Business Utrecht netwerk, 2 juni jl.

Lees meer..

Posterclicksysteem

De posterclicksysteem bestaat uit twee aluminium kliklijsten (profielen) waar je de uiting (poster) aan de boven- en onderkant tussen klemt.

Lees meer..